المكونات,,
نص كيلو جمبرى
جزر +كرفس
5 فصوص ثوم
زنجبيل طازه
فلفل حار
1مكعب خضار
معلقه صغيره معجون طماطم
فنجان صلصه تيرياكى "صويا سوس"
فنجان لومى
2 معلقه صغيره نشا مذابه فى ماء
بياض بيضه
"الطريقه"
أول حاجه طبعاً نكون منضفين الجمبرى وسلقينو حاجه بسيطه علشان الريحه مع ورق غار ومعلقة خل
ولو كان كبير نقطع كل واحده نصين
نفرم الثوم والزنجبيل والفلفل مع بعض
نحمرهم فى كمية زيت زيتون قليله
وبعد كده نضع الجمبرى نقلب قليلاً ثم نضع الجزر والكرفس
وبعد كده نضع فنجان الصويا سوس واللومى ومكعب الخضار ومعجون الطماطم
نقلب قليلاً ثم نضع كمية ماء مناسبه " حوالى 4 كوب ماء ويفضل أن تكون مغليه وسخنه"
ونضع القليل من الملح والفلفل الأسود وملعقتين النشا المذابه فى الماء
بعد الغليان وبعد التأكد من أن المكونات تجاانست
نضرب بياض البيضه جيداً
هذه الخطوه مهمه: نضع بياض البيض بالتدريج على الشوربه مع التقليب بأستمرار بشوكة الطعام فى الشوربه
حتى نحصل على قطع صغيره جدا لبياض البيض فوق سطح الشوربه
وفى الحال نطفئ النار
تقدم وتؤكل مع خبز محمص " يم يم يم لذيذه جداً